Jotain uutta, jotain vanhaa – Paleokeittiössä!

Valmennettavien toivomuksesta olen vihdoin avannut uuden blogin. Tervetuloa Paleokeittiöön! =)

Vaikka paleo -ruokavalio on monelle teoriassa vesiselvää, niin käytännön toteutus ei ainakaan alkuvaiheessa ole yhtä helppoa. Mitä mä syön kun mitään ei saa syödä?! Olen jo aiemmin postaillut oman yksinkertaisen ja nopean keittiöni tuotoksia tänne PoverA:aan. Mutta kun olen vinkannut ihmisiä etsimään täältä vinkkejä, niin on se heidän mielestään ollut enemmän tai vähemmän hankalaa. Toiveena on ollut jonkinlainen reseptikirjanen, mutta sitä hetken harkittuani päädyin toisenlaiseen, nykyaikaisempaan ratkaisuun, joka on helposti päivitettävissä ja josta toivon mukaan löytyy vinkkiä omaan keittiöön aiempaa helpommin.

Rakennustyöt ovat edelleen kesken, mutta Paleokeittiö on auki! Siirrän ensin vanhat PoverA:n reseptit Paleokeittiöön, jonka jälkeen luvassa on uusia juttuja sitä mukaan kun niitä keittiössäni syntyy. Muutoinkin sivusto täydentyy hiljalleen esittelyillä sun muilla kun aikaa ja innostusta riittää. Tarkoitus olisi myös kerätä saman katon alle linkkejä muihin suomenkielisiin, pääsääntöisesti paleoideologiaa toteuttaviin ruokablogeihin. Joten jos sellaisen tiedät, niin laitahan vinkkiä tulemaan! Itse olen melkoisen kaavoihin kangistunut ”kokkaaja”, joten myös Sinun reseptisi on enemmän kuin tervetullut piristämään Paleokeittiötä! Ainoa vaatimus on, että olet itse kokeillut reseptiä. Ja kuva ois kiva!

PoverA:n kohtalosta en tiedä. Päivitystahti on ollut viime aikoina hitaanlaista ja keskittynyt lähinnä näihin resepteihin. Toki jätän blogin tänne roikkumaan, mutta ainakaan toistaiseksi ei ole suunnitelmissa päivitellä sitä sen enempää. Parhaiten pysyt menossa mukana tykkäämällä UNIQ Performance facebook -sivusta!

Tavataan taas! Paleokeittiössä! =)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: