iHerb -tuotteita – päivitetty 31.3.10

EDIT 31.3.10: Olen päivittänyt käyttämieni iHerb -tuotteiden listaa. Uudet tuotteet löytyvät listassa nyt ja jatkossa aina ensimmäisinä. Lisää yleistä tietoa iHerbistä ja tilaamisesta postauksessa ”Vielä kerran iHerb”. Tulossa tuotepostaus myös käyttämistäni My Proteinin urheilulisäravinteista!


IHerbin kautta voi tilata tuhansia tuotteita ja ainakin ensitilaajille tuotteiden valinta saattaa olla haastavaa. Helpoiten alkuun pääsee kokeilemalla muiden suosittelemia tuotteita. Alla nyt muutamia tuotteita, joita olen itse tilannut iHerbistä. Päivitän listaa vähitellen. En nyt tarkoituksella halua erityisesti suositella mitään tuotteita vaan kertoa lähinnä millaisiin valintoihin olen itse päätynyt. En väitä, että nämä ovat parhaita, laadukkaimpia tai edullisimpia tuotteita maan päällä, mutta mulle ovat kelvanneet, joten kelpaavat varmasti myös jollekin muullekin ;)

Hinnat ovat dollareina, jotka on helppo vaihtaa euroihin valuuttalaskurin avulla. Lisätietoja tuotteista kuvaa klikkaamalla!


Cacao Power -raaka kaakaorouhe (nibsit)

Valmistaja: Navitas Naturals

Pakkauskoko: 454 g

Hinta: $13.97

Muuta: Superfood, sisältää runsaasti kuitua, antioksidantteja ja mm. magnesiumia.

Oma käyttö: Trail mix -tyyppisenä välipalana gojimarjojen ja pähkinöiden kera, raakasuklaan ainesosana tai sellaisenaan.


Agave -siirappi (nektari)

Valmistaja: Now Foods

Pakkauskoko: 482 g

Hinta: $4.69

Muuta: Luonnollinen makeuttaja Agave -kasvista. 1,4 kertaa makeampaa kuin pöytäsokeri. Matala glykeeminen indeksi.

Oma käyttö: Lähinnä raakasuklaan makeutukseen, harvoin viherpirtelöissä. Sopii käytettäväksi hunajan tai vaahterasiirapin tapaan.


B-12 -vitamiini

Valmistaja: Now Foods

Pakkauskoko: 100 tablettia

Annoskoko: 1 tabletti eli 2000 mikrog. B-12 -vitamiinia

Hinta: $7.63

Muuta: Tarpeellinen ravintolisä etenkin kasvissyöjille (ehdoton!) ja vähän eläinkunnan tuotteita syöville.

Oma käyttö: Tukemaan hermoston hyvinvointia erikoistilanteissa (hermostolliset vammat/oireet). 1 tabl. aamulla kalaöljyn kera.


Yogi -teet

Valmistaja: Golden temple

Pakkauskoko: 16 teepussia

Hinta: $3.37 – 3.74

Muuta: Ayrvedinen yrttitee. Lisätietoja ja vinkkejä valintaan Yogi -sivustolta.

Oma käyttö: Tarpeen, tilanteen ja mielen mukaan. Suosittelen detox -teelaatuja. Omassa käytössä tällä hetkellä mm. seuraavat Yogi -teet…


Heaven Mountain -gojimarjat

Valmistaja: Dragon herbs

Pakkauskoko: 227 g

Hinta: $9.12

Muuta: Superfood, sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja kivennäisaineita mm. rautaa, kalsiumia, mangaania, magnesiumia, natriumia, seleeniä ja sinkkiä.

Oma käyttö: Välipalana usein erilaisten pähkinöiden kera.


D3-vitamiini

Valmistaja: Healthy origins

Pakkauskoko: 360 kapselia

Annoskoko: 1 kapseli = 5000 IU eli 125 mikrogrammaa D3-vitamiinia

Hinta: $14.95

Muuta: Sisältää oliiviöljyä.

Oma käyttö: 1 kapseli päivittäin yleensä vielä kalaöljyn kaverina.


Emerald Balance -”viherjauhe”

Valmistaja: SGN Nutrition

Pakkauskoko: 282 g

Annoskoko: 9,4 g –> 30 annosta

Maku: Minttuinen vihreä tee

Hinta: $27.27

Muuta: Tasapainottaa kehon pH:ta, puhdistaa sisäelimiä ja suolistoa, vahvistaa vastustuskykyä, runsaasti antioksidantteja, nopeuttaa palautumista ja vähentää kehon tulehdustiloja.

Oma käyttö: Aamujuomana BCAA:lla ja Himalajan suolalla terästettynä, toisinaan myös palautusjuomassa.


Hamppuproteiini

Valmistaja: Jarrow formulas

Pakkauskoko: 454 g

Annoskoko: 30 g –> 15 annosta

Maku: Maustamaton eli luonnollinen

Hinta: $10.04

Muuta: Kasviproteiiniksi hyvä amino- sekä rasvahappokoostumus, kuitupitoinen, tasapainottaa kehon pH:ta, hyvin imeytyvä, proteiinipitoisuus ~50%

Oma käyttö: Viherpirtelöissä proteiinilisänä.


Mulberry Power -mulperin eli silkkiäispuun marjat

Valmistaja: Navitas Naturals

Pakkauskoko: 454 g

Hinta: $17.36

Muuta: Superfood, sisältää runsaasti antioksidantteja, rautaa, kalsiumia, kuitua ja C- ja K-vitamiineja.

Oma käyttö: Välipalana usein erilaisten pähkinöiden kera tai viherpirtelöitä makeuttamaan.


The Very Finest Fish Oil -kalaöljy

Valmistaja: Carlson Labs

Pakkauskoko: 500 ml

Annoskoko: 5 ml –> 100 annosta

Maku: Sitruuna

Hinta: $27.95

Muuta: Annos (5 ml) sisältää omega-3 rasvahappoja 1600 mg, joista EPA 800 mg ja DHA 500 mg.

Oma käyttö: Pääsääntöisesti 1 rkl aamulla ja 1 rkl treenin jälkeen tai illalla. Suurempi annostus erikoistilanteissa, esim. kehon tulehdustilat. Erittäin hyvänmakuinen kalaöljy!


Mainokset
Comments
12 Responses to “iHerb -tuotteita – päivitetty 31.3.10”
 1. Luolamies sanoo:

  Heaven Mountain Gojit ovat kyllä aika paljon parempia kuin muut gojit mitä olen maistellut.

 2. Jonna1983 sanoo:

  Kiitos tästä!

  Oon jo pidemmän aikaa miettinyt jos tilais tuolta jotain, ainakin D-vitamiinia.. Kauanko kesti toimitus Suomeen?

 3. Hermis sanoo:

  Jonna, kymmenisen päivää menee toimitukseen viikonloput sisältäen tuolla basic airmaililla ($4 ja max 1360 g/paketti) :)

 4. Hermis sanoo:

  Luolamies: Musta suurin ero Heaven Mountain -gojien ja muiden välillä on niiden pehmeys. Hyviä ovat, mutta kyllä mulle kelpaa hyvin kuivemmatkin ”rusinat” ;). Mulberryistä sen sijaan oli odotukset korkeammalla. Kyllä gojeista saa paremmat ”kicksit”! ;)

 5. Juhina sanoo:

  Erinomaisia tuotteita nuo kaikki tässä mainitut, ja käytän niitä itsekin päivittäin… ;)

  Näiden lisäksi haluaisin tuoda esiin Madre Labsin tuotteet, joihin olen erityisesti tykästynyt. Näistä suosittelisin erityisesti seuraavia:

  Immune Punch:
  Immune Punch™ is an innovative proprietary blend designed to bolster your body’s natural defenses.*

  http://www.iherb.com/Madre-Labs-Immune-Punch-An-Immune-Support-Blend-6-35-oz-180-grams/8951?at=0

  Midori Greens:
  Midori Greens™ is a groundbreaking, premium SuperGreens Formula designed to be a Foundational, Health-Supporting Dietary Supplement.

  http://www.iherb.com/Madre-Labs-Midori-Greens-A-Unique-SuperGreens-Formula-6-35-oz-180-grams/9093?at=0

  Itse käytän em tuotteita lähinnä vuorotellen ”aamuvedessäni” ja saatanpa joskus laittaa jompaa kumpaa myös sekoittamaani vihersmoothieenkin…

 6. Hermis sanoo:

  Kiitos Blendtec -infosta ja Madre Labs -suosituksista, Juhina!

 7. kukkal sanoo:

  Hyvä saada tällainen, katselin jo viimeksi mutta sitten tuumin että tuonpa matkaltani taas kaikenlaista. Ameriikassa kun kaikki on isompaa ja halvempaa :-D niin raahaan sieltä vitamiineja yms aina käydessäni. NO tällä kertaa jäi haaveeksi kun en voinut kasvattaa laukun kokoa ja kiloja – jotta josko sitä nyt sitten iHerbiin viimein taipuisi.

  Oho, tulipa pitkä kiitospuhe hehe. :)

 8. Hermis sanoo:

  Pitkät kiitospuheet ovat niin harvinaisia, että lämmittävät mieltä ihan erityisesti! Kiitos, Kukka! :) Näitä vaan lisää, hah hah! ;)

  Toivottavasti listalta löytyy jotain tarpeellista. Tai ainakin muuten mielenkiintoista ;)

 9. TopBarry sanoo:

  Itse olen aina suhtautunut vähän epäluuloisesti lisäravinteisiin, mutta tämän kevään aikana olen alkanut käyttää D-vitamiinia (ja kalaöljyjä – molemmista on tullut luettua sen verran paljon myönteisiä juttuja, että päätin ryhtyä kokeilemaan itsekin). Kotimaasta saatavat D-vitamiinivalmisteet näyttävät vain sisältävän vain sen verran vähän tuota varsinaista tehoainetta, että tässähän joutuu vararikkoon, jos meinaa saada vaikkapa tuon 100 mikrogrammaa päivässä.

  No tähän pulmaanhan näytti löytyvän vastaus, kun vähän etsiskelin netistä tietoa. iHerb löytyi useista blokeista, mutta ehkä täältä Hermiksen blokista kaikkein yksityiskohtaisimmin eriteltynä – eli kiitos siitä.

  Eli eipä muuta kuin tuumasta toimeen ja tilausta tekemään. Keräsin iHerbin saitilla ostoskorin Hermiksen ohjeiden (ja alennuskoodin kera). Kuten jo yllä olevasta käynee ilmi, niin pääasiallinen sisältö tilaukselle on D-vitamiinia. Kaikki näytti olevan kunnossa, mutta seuraava kommentti tilauslomakkeen infoboxissa iHerbin ylläpidon puolesta herätti vähän epäluuloa: ”Vitamin D over 10 IU and vitamins overall that are considered a higher dose than is allowed by Finnish laws are subject to being searched and customer being fined for what is considered to be”illegal drugs” (based on 2/12 comments).”

  Samassa paikassa oli myös linkki Suomen Tullin sivustolle ja sieltä löytyi seuraava info lisäravinteista: ”Ravintolisät ovat elintarvikkeina myytäviä, valmiiksi pakattuja, energiamäärältään vähäisiä, vitamiineja tai kivennäisaineita tai näitä molempia sisältäviä tuotteita, jotka eivät ole tavanomaisen elintarvikkeen muodossa. Ne voivat olla pillereitä, puristeita, tabletteja, pastilleja, jauheita tai liuoksia. Niiden on tarkoitus täydentää ruokavaliota. On mahdollista, että luontaistuote tai muu valmiste luokitellaan Suomessa lääkkeeksi. Näin tapahtuu, jos se sisältää Lääkelaitoksen laatimassa lääkeluettelossa mainittuja aineita tai rohdoksia tai sen vitamiini- ja kivennäisainepitoisuudet ylittävät lääkeluettelon liitteessä 3 mainitut pitoisuudet. Silloin siihen sovelletaan samoja säännöksiä kuin lääkkeiden tuontiin.” Samassa tiedotteessa opastetaan, että Lääkelaitos voi haluttaessa antaa luokittelun tuotteesta myös yksityiselle ihmiselle (mutta sen hinta on 85 euroa).

  Eli tämän informaation (iHerbin saitin + tullin tiedote) perusteella tuollanen D-vitamiini valmiste, jossa on 125 mikrogrammaa / kapseli saatetaankin luokitella lääkkeeksi ja tuon samaisessa tullin tiedotteessa, kun vielä todetaan aika yksiselitteisesti: ”Lääkevalmisteiden hankkiminen ja vastaanottaminen postitse Euroopan talousalueen (ETA = EU + Norja, Islanti, Liechtenstein) ulkopuolisesta valtiosta on kiellettyä.”, niin mielessä herää nyt kysymys, että mihinhän hankaluuksiin tässä pahimmillaan voi joutua (pessimisti ajattelee aina pahinta :))

  Mikäli olen oikein ymmärtänyt, tulli ei järjestelmällisesti auo kaikkia paketteja, mutta satunnaisia pistokokeita tehdään. Kysymykseni kuuluukin, onko kellään kokemuksia siitä, että tulli olisi avannut paketin, jonka sisältönä on 125 mikrogramman pitoista D-vitamiinia ja jos on, niin mikä on ollut tullin reaktio (onko tuote todellakin luokiteltu lääkkeeksi ja seuraako siitä jotain sanktioita). Olisin erittäin kiitollinen tästä informaatiosta.

 10. Hermis sanoo:

  Kiitos huomiosta, TopBarry!

  Onkohan tuo lisäys iHerbin sivulla uusi, sillä omaan silmään ei ole osunut, vaikka muutamaan otteeseen olen postauksessa mainitsemani D-vitamiinit sieltä tilannut… Omia paketteja ei ole vielä jäänyt tulliin, mutta kyllähän tilausta tehdessä mielessä aina tuo mahdollisuus on.

  Mäkin olisin kiitollinen mahdollisista tullikokemuksista, sillä tarkoitus ei ole suositella tuotteita, joiden vuoksi ihmiset joutuvat hankaluuksiin. Ainakaan yllättäen. Tietoinen riskinotto on sitten eri asia. Tosin luulisi D-vitamiinin kohdalla rajan olevan 25 mikrogrammaa, jota myydään Suomessa ihan yleisesti.

  Joka tapauksessa D3-vitamiini kannattaa hintansa puolesta tilata iHerbistä vaikka sitten 1000 IU:n eli 25 mikrogramman tavarana. Esim…

  Pika-googlauksella näyttäisi ainakin Hyvinvoinnin tavarataloon olevan tulossa myyntiin myös 50 mikrogramman D-vitamiini… ;)

 11. Juhina sanoo:

  Moikka,

  Itse olen tilannut IHerbista 22 kertaa aikavälillä 2.10.2009 – 16.3.2010. Tasan yksi lähetys on joutunut Tullipostiin, ja silloin tilaus sisälti muistaakseni:
  2x Amazing Grass, Green Superfood, Chocolate Drink Powder, Chocolate Cacao Infusion, 17 oz

  Silloin vain paketti avattiin, ja katsottiin tilauksen arvo ja todettiin, kiitos ja näkemiin… :)

  Useat uniongelmista kärsivät ilta/yövuoja tekevät (lue Portsari) kaverini ovat tilanneet IHerbista 3mg vahvuista Melatoniinia, sekä 100 mg vahvuista 5-HTP:ta – joka on usealle erittäin toimiva combo parempaan unenlaatuun. Yksi tämmöinen tilaus joutui Tullipostiin, ja silloin sanktiona oli se, että kyseiset tuotteet piti jättää tullin takavarikoitavaksi. Näinollen uskoisin maksimissaan tämän saman sanktion tulevan kyseeseen esim 5000 I.U:n D3 Vitamiinin osalta.

 12. Johanna sanoo:

  Itse on tullut kanssa iHerbistä tilattua kuutisen kertaa. Oon kyllä tykännyt! Varsinkin D-vitamiini on vaikuttanut elämään todella paljon, olin ennen pahassa ja pitkässä flunssassa ainakin 5 krt vuodessa. Nyt olen ottanut yhden 5000IU d-vitamiinin päivässä (2 silloin kun tuntuu että on iskemässä flunssa) vähän yli puoli vuotta enkä ole flunssassa ollut. Koko pienen ikänsä paljon flunssaisena olleelle tämä on aika huippu juttu :) Olen käyttänyt Healthy Origins-merkkiä. On kyllä aivan älytöntä että yhden hengen vuoden d-vitamiinit (kunnon annoksella) saa tuolta 10,30€ hintaan kun Suomessa en edes uskalla laskea paljonko maksaisi.
  http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Vitamin-D3-5-000-IU-360-Softgels/18335?at=0

  Myös Opti-MSM olen käyttänyt ja lihakset on tuntuneet palautuvan nopeammin treenin jälkeen. Hyaluronic Acid on ollut kanssa talvella huippu kuivan ihon hoitoon, suosittelen.

  Ensikertalaiset saavat myös mun koodilla OHA*** 5$ alennuksen tilauksestaan :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: