Rasvanpolttoon!

Fat Burner Energy -huulirasvaa!

Jep, mä en nyt huijaa yhtään. Tämä on täysin totta. Maailman kahdeksas ihme tai jotain…

Sain eilen meiliboxiini ns. tarjouskirjeen, jossa mainostettiin yllä näkyvää tuotetta; rasvaa polttavaa, ruokahalua vähentävää ja energiaa lisäävää HUULIRASVAA! Siis R U KIDDING ME?!!!

Salaisuus piilee aineosissa, joita ovat mm. hoodia -uute, vihreä tee -uute, kromipikolinaatti ja kofeiini. En viitsi kyseistä tuotetta edes linkittää, mutta ihan pakko on laittaa pätkä mainostekstiä näkyviin. Silläkin uhalla, että joku tästä vielä ihan oikeasti innostuu… Minä aion kuitenkin käyttää edelleen vain ja ainoastaan tätä aivan loistavaa huulirasvaa!

Burner Balm the revolutionary new fat burning, appetite curbing, energy boosting lip balm is the brainchild of Dr. Allan Kurtz in response to his patients concerns about weight gain and lack of energy.

If you are feeling tired, apply Burner Balm… If you are between meals and feel an urge to snack apply Burner Balm… Best used on naked lips or apply under lipstick.

”I couldn’t live without Burner Balm lip balm, not only does it keep my lips moisturised, but it really helps to suppress my appetite and keeps me energized all day long.” – L. B. Los Angeles

What’s the secret? – Ingredients include: Hoodia Extract: appetite suppressant – Green Tea Extract: aids metabolism – Chromium Picoliante: helps fat burn and increase energy – Natural Caffeine: helps calorie control.

Menee muiden laihdutusvalmisteiden kanssa samaan kategoriaan; ”Liian hyvää ollakseen totta!”.

Comments
2 Responses to “Rasvanpolttoon!”
 1. Hanna-Kaisa sanoo:

  Heippa Hermis!

  Tulin vaan kertomaan innostuksesta ja ilosta pinkeänä, miten ihanaa on, että olet jatkanut kirjoitteluasi tässä uudessä blogissasi! Wannabe BB oli ensimmäinen blogi, jota aloin saliharrastukseni alussa lukea ja siksi sillä/tällä lienee erityinen paikka sydämessäni, heh :). Jaksat harrastaa niin monipuolisesti ja innostua uudesta, että mitäs siitä muuta voi syntyä, kuin mielenkiintoista juttua.

  Lueskelin justiinsa kaikki postaukset kertaistumalta, kun vasta eilen tämän löysin. Seuraan siis varmasti jatkossakin kirjoitteluasi.

 2. Hermis sanoo:

  Moikka Hanna-Kaisa! :)

  Kiitos ihanasta, piristävästä viestistä! :) Olen ollut jopa hieman yllättynyt siitä, kuinka moni ”vanha tuttu” on käynyt tervehtimässä. Ihan mahtavaa! :)))

  PoverA ei ole WannaBe BB, mutta toivottavasti kykenen ”suunnanmuutoksesta” ja hlökohtaisesta ”kasvusta” huolimatta tarjoamaan sinulle ja kaikille muillekin lukemisen arvoisia ja ajatusta herättäviä juttuja. WannaBe BB:n fokus oli itsekkäästi vain omassa navassa. PoverAn tavoitteena on auttaa enemmän ympärillä makaavia napoja ;). Ehkä tämä blogi edelleen etsii hieman suuntaa, omaa paikkaansa ja kansaansa blogosfäärissä.. Vaikea on tietysti itse arvioida, mutta saattaapi olla, etteivät WannaBe BB:n seuraajat löydä täältä sitä, mitä ehkä odottavat löytävänsä. Toivottavasti mahdollisimman moni jaksaa kuitenkin roikkua mukana! Matka on vasta alussa. Uskon, että siitä tulee vielä mielenkiintoinen… ja pitkä matka! :)

  Mulla on uusia ideoita ja juttuaiheitakin takatasku täynnä,mutta olen aina avoin ehdotuksille ja uusille ideoille. Q&A:han on tullut jo jonkin verran kysymyksiä, lähinnä valmennusta koskien. Yritän pureutua niihin lähiaikoina. Lisää kysymyksiä, kommentteja, ideoita otan edelleen mielelläni vastaan joko meilitse (hermis[at]hermeliini[dot]net) tai kommenttiosioiden kautta. BioSignature -analyysi nro 2 tipahti meiliin jo maanantaina, joten tähänkin projektiin on tulossa lähipäivinä jatkoa ;)

  Bedtime! Tell me you`re out there! Ja Hanna-Kaisalle oikein paljon aurinkoa kesään! Sori, että meni vähän off topiciksi :/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: